KLÁRA VYTISKOVÁ: Můj styl je úchylárna!

KLÁRA je nepřehlédnutelná. KLÁRA je zábavná. KLÁRA je originální! Klára je extravagantní! A mohla bych pokračovat. K tomu všemu je ještě zpěvačkou a moderátorkou. Vnímám jí od doby, kdy se kapela Toxique v roce 2008 prosadila na české hudební scéně. Na koncertech to Klára uměla vždycky pořádně rozjet. Během show se hned několikrát převlékla a k tomu ještě dokázala, že umí zpívat. BRAVO!  Často bývá označována za českou Amy Winehouse nebo Gwen Stefani. 

Klára se narodila 3. 5. 1985 a vystudovala konzervatoř Jaroslava Ježka. Vidět ji můžete v mnoha klipech, na pódiích nebo na dobročinných koncertech. Dneska je jí 30 a každý den plní hned několik rolí. Je sestrou, manželkou, nějaký ten pátek už i matkou. Jaký je její vztah s manželem Romanem Víchou, který je zároveň bubeníkem kapely Toxique, se podívejte ve videoklipu SURVIVAL. Kde Klára ukazuje, jak je super být s někým, koho člověk miluje.




Momentálně se Klára raduje z dcery Emílie, která se narodila minulý rok v říjnu. Kvůli těhotenství ale musela odložit vydání desky KLARA. Klára ale rozhodně nezahálí a v éterech můžete právě slyšet její nový song, který nazpívala se svojí sestrou. Ta si už jako malá vymyslela pseudonym Edna Green. Pusťte si klip HOME, ve kterém Klára zpívá o rodině a o respektu k ní......


... Nebo si pusťte Country Girl, můj oblíbený :)

        

Že je Klára fashion o tom není pochyb. Klára má v módě zálibu. Její extravagantní, často provokativní modely, ve kterých září nejen na koncertních pódiích jsou nepřehlédnutelné. Jak Klára definuje svůj styl? ÚCHYLÁRNA. Nemá cenu cokoli psát. Mrkněte na video!

        


Klára o módě také píše. Nechte se inspirovat jejím články, také to dělám :) Články najdete tady.
Často také pořádá second handy, v Úněticích, kousek za Prahou, kde si můžete nakoupit originální kousky za pár kaček. Tam také začíná žít rodinnej život se svým manželem a jejich dcerou. Více se o Kláře dozvíte na jejím blogu!

A POZOR - Klára bude v porotě Superstar 2015. To se snad i začnu dívat :)









































google.com
idnes.cz
klaravytiskova.cz

Komentáře