3 nepostradatelné kousky letošního podzimu!

Miluju podzim. Miluju spadané a voňavé listí. Miluju, když na podzim svítí sluníčko. Miluju své podzimní kabáty. Miluju veliké teplé šály a válenky. Miluju podzimní procházky. Jaké jsou trendy letošního podzimu?

Letošní podzim je tak strašně fashion! Nese se v barvách a zkrátka nepřijdou ani fanynky vintage stylu. Ten je prostě neúnavný a o slovo se hlásí už od devadesátých let. Dovoleno je vše. Namíchejte si svůj outfit do vintage. Kombinujte všechno možné. Ale dejte si pozor, ať nepůsobíte neforemně. Délku kabátu zvolte těsně pod zadek a nezapomeňte na doplňky! Víte, jaký doplněk hlásí svůj comeback? Jsou to brože! Poohlédněte se po takové, která v sobě kombinuje staré a nové prvky. Nechtěli byste si připnout zrovna takovou na podzimní kabát?

Kdo říkal, že se s chladnějším počasím musíte loučit s oblíbenými kousky vašeho šatníku? Začněte vrstvit. Lehké šaty vrstvěte s kabáty, saky a šálami.




Na co byste neměli zapomínat? Tady jsou tři aktuální trendy podzimu:

Halenka
Seznamte se nejdůležitějším kouskem podzimu 2015. Halenka se vrátila, aby váš šatník byl zase kompletní. Jaký je vlastně rozdíl mezi halenkou a košilí? Halenka je lehká, vzdušná, ženská. S krajkami, volánky a límečkem. Košile je všechno ostatní. Halenka se dá skvěle kombinovat. Vyberte tu správnou a budete vypadat vždycky dobře. :)

Klobouk
Jak nosit klobouky a proč je vůbec nosit se dozvíte v mém předchozím článku tady: http://bit.ly/jaknositklobouk Inspirujte se a dojděte si do obchodu pro svůj klobouk ještě dneska. Podzim nepočká.

Kabát
Zůstaňte nohama na zemi. Volte jednoduché barvy a střihy. Máte z čeho vybírat. Kabáty panského stylu a vojenského stylu jsou stále aktuální.

Pokud tyhle kousky nepostrádáte, máte vyhráno. Užívejte si letošního kouzelného podzimu a milujte. Je to jediný zázrak na světě. Nehledě na to, jak to všechno dopadne. A když už se do toho vrhnete po hlavě, nebojte se riskovat. A nebojte se riskovat ani v módě.

Krásný podzim
PS: Žádná módní pravidla neexistují. Experimentujte.























Pinterest.com




Komentáře