Vyměňte šaty za overal!

Plesová sezona je v plném proudu a my si zase po roce můžeme užívat spoustu zábavy a protančených nocích. Čím na plese zabodujete? Co si vzít na sebe, abyste byla nepřehlédnutelná? Přečtěte si článek!

Pokud ráda vybočujete z davu, zapomeňte letos na dlouhé róby. Naprostou bombou a hitem letošní plesové sezony jsou overaly. Ještě jste si žádný overal nepořídila? Určitě to udělejte. Overaly zkrátka povýšily na úroveň šatů a večerních rób. Tak proč je nevyzkoušet.

Když si zadáte do vyhledávače na internetu slovo ,,overal,, vyjede vám spoustu riflových lacláčů nebo šortek. Overal už ale dávno není jenom synonymum pro džínové lacláče. Overal představuje skvělý kompromis mezi pohodlím a elegancí. Právě tohle vyžadují společenské události. Overaly nejsou žádnou novinkou. V mnoha skříních se usadily už mnohem dřív, jen čekaly na svůj comeback. A ten je právě teď!

Velkým plusem overalů je, že se dají snadno oživit doplňky nebo páskem, který můžete jednoduše střídat. Z overalů se tuto sezonu staly doslova ikonické kousky, nadčasové oblečení s mnoha možnostmi. Navíc dokáží skrýt i pár kilo navíc a nehrozí, že v nich v chladnu prostydnete, jak tomu bylo v krátkých koktejlkách. 

Overal nosí i celebrity, které v něm klidně vyrazí i na luxusní akce nebo jen tak zapózují na červeném koberci. Třeba Jennifer Aniston se blýskla v černém overalu ne jedné z filmových premiér loňského roku. 




Můžete samozřejmě argumentovat tím, že jsou nepraktické. To může ale říkat jen ten, kdo overal nevyzkoušel na vlastní kůži. Musíte si najít ten, který dokonale padne vaší postavě a bude sedět vašemu osobnímu stylu. Vyrazte na nákupy. Většinou sežene jednobarevné overaly, což je právě ta nejlepší volba. Uvidíte, že je dřív nebo později vezmete na milost. 



















pinterest.com



Komentáře