Opulentní jaro 2016





Vyhlížím ho každý den, každou minutu a vteřinu. Kde sakra je tak dlouho? Pokaždé, když se ráno probudím, doufám, že už přišlo. NE! Nejhorší je, že ho ještě ani vůbec necítím. Zima se pomalu loučí, ale oblékat se do současného počasí je strašná nuda.  Jednu pozitivní věc to má, máme čas se připravit. Jaké vůbec bude? Přinese nějaké novinky, trendy, módní výstřelky, comebacky? JARO 2016 přijde potichu. Za to bude romantické a opulentní.  Proto se držte hesla: Čím více, tím lépe. Připravte se také na barvy a vzory.






Pojďme si představit trendy letošního jara.

PRUHY
Pruhy na jaře nesmí chybět. Oživí váš outfit a hlavně se skvěle kombinují. Tenké, tlusté, vodorovné i svislé, stačí si jen vybrat. Jakým dáte přednost? Jsou zkrátka hravé a zábavné. Nezapomeňte, že pruhy můžete mít i na šále, tašce nebo botách. Nebojte se pruhovaných kalhot ani pruhů na saku.

PS: Dbejte na barevný soulad. 

DENIM
Klasika. Mě osobně už trochu nudí, ale ve skříni samozřejmě několik kousků mám. Denim je nesmrtelný a trendy v každém ročním období. Mějte ho pořád při ruce, protože s ním rozhodně nemůžete nic zkazit. Vyzkoušejte třeba denimovou volnou košili. Skinny džíny nechte na jaře doma, protože největší trendem jsou maxi střihy. Jdete do toho?

PS: Denim tu byl, je a bude. 

Street style
Ten já můžu. Street style je v Čechách na dobré cestě. Lidé se bojí být sami sebou a to street style přímo vyžaduje. Parky, sportovní střihy, tílka a elastické materiály. Navíc ty barvy - béžová, okrová a šedá! Vyberte si, co je vám pohodlné. Kombinujte. Experimentujte. Zlehka vrstvěte a volte výrazné doplňky. Hlavně buďte sami sebou.

PS: Nezapomeňte na tenisky. 

Zajímavou novinkou je, že jarní barvy tohoto roku budou unisex. Budou se snažit stírat genderové rozdíly a překonat kulturní normy, které bereme za dané. A tak tradičně pojímaná růžová se objeví i v pánském šatníku, stejně tak jako mužsky pojímaná tmavě modrá okouzlí dámský šatník.

Ještě chvilku vydržte. To těšení na jaro má něco do sebe. Těšit se na něj můžeme jen jednou za rok, tak si to užívejme. Jakmile sem nakluše, nechte si jím zvednout náladu a vyrazte ven.















Pinterest.com
Žena a život



Komentáře

Okomentovat