S jakým šatníkem přežít horké léto?




Horka se blíží! Jak ale vypadat v létě dobře, udržet si styl a cítit se pohodlně? I když sníme o vzdálených letních destinacích, stejně mnoho z nás tráví většinu léta ve městě. Každé ráno řešíme outfit dne. Zima v kanceláři, vedro všude okolo. Nateklé kotníky, pocení, ulepenost a potom klimatizovaná kancelář, která vás pošle s angínou rovnou do postele. Oblékněte se tak, ať vypadáte trendy a ne utaveně. 

Je na čase si protřídit stav vaší kabelky. Netahejte zbytečnosti a ulehčete si. Mějte v kabelce jen to nejnutnější. Pro letní měsíce doporučuji Avene - termální vodu ve spreji, deodorant, diář, telefon a klíče. :) 

Léto 2016 má být extrémně horké. Pojďme si říct,  s jakým šatníkem ho přežijete jedna dvě. 




Boty

Zapomeňte na podpatky. Noste pohodlné páskové sandály, slip on nebo tvarované pantofle. Jsou pohodlné a příjemné. Než je vytáhnete do města, projděte se v nich doma. Puchýře jsou děsná a nepříjemná věc. Přibalte si do kabelky transparentní náplasti - ty se hodí vždycky. :)



Šaty


Splývavé, ne na tělo. Ty s tenkými ramínky se hodí jak do práce, tak do letních nocí. Trendem letošního léta jsou maxi šaty. V dlouhých šatech si můžete dovolit hýbat se podle libosti a nemusíte myslet na to, odkud vám co vyleze. což je skvělá výhoda. Dejte si však pozor. Maxi šaty nesluší všem. Proto si zvolte ne léto střih šatů, který bude vyhovovat a skvěle padnout vaší postavě.


Klobouk


Že je pod kloboukem ještě větší teplo? Omyl. Slamák už dávno nepatří jenom na pláž nebo zahradu. Vyvětrejte ho ve městě. Chrání hlavu před přehřátím. Navíc klobouk udělá z vašeho obyčejného outfitu nepřehlédnutelný. Každý se za vámi otočí a bude si vás pamatovat.




Overzsize

Volný střih oblečení, které záměrně vypadá o dvě čísla větší. Skvěle v něm cirkuluje vzduch a nelepí se na tělo. Košilové šaty, tuniky, široké kalhoty, volné košile. Spousty takových kousků najdete v second handech. 




Sluneční brýle


Kvalitní brýle by vám neměly jen dokonale padnout a líbit se. Ale hlavně by měly kvalitně chránit před UV zářením. Brýle by se měly vybírat podle toho, k jaké aktivitě budou používány. Na sport? Nebo jako módní doplněk do práce, do města nebo k vodě?
Dokud vám dobře nesedí, nemůžete být spokojená, ať jsou sebevíc krásné. Je z čeho vybírat.


Vzory


Nebojte se barev. Kombinujte a pohrajte si se vzorovaným oblečením. Na tom alespoň nebude vidět vaše propocené podpaží. 


Džínové šortky


Džínové šortky jsou velmi univerzálním a hlavně velmi oblíbeným kouskem v letních měsících. Nesmrtelní džínovina se totiž nosí po všechna roční období. Zkuste džínové šortky nosit s volnou košilí, tílkem na tenká ramínka nebo rockerským trikem. 

SUMMER 2 0 1 6













Komentáře