7 nejnošenějších street style trendů v roce 2016



Nový rok přinese nové trendy. Pojďme se ale podívat na ty, které zaplnily ulice v roce 2016. Některé kousky jsou nesmrtelné a možná je nosíte doteď. Na některé budete chtít v tomto roce raději zapomenout. 






1. BOMBER

I kdybyste trendy vůbec nesledovali, jsem si jistá, že právě tenhle vám neunikl. Bomber bunda byla po celý rok všude. A nosily se zejména ty hedvábné a co nejlesklejší anebo nějaké s výrazným nápisem na zádech. Jestli hledáte sportovnější alternativu ke kabátu, sáhněte určitě po jedné takové.





2. ELEGANTNÍ KABELKY

Zatímco boty se letos snížily a trochu "zpohodlněly", u ostatních doplňků tomu bylo naopak. Batůžky zase nahradily elegantní kabelky s extravagantními detaily.





3. ŠIROKÉ DŽÍNY

Kdo letos oblékl denim, rozhodně nesáhl po slim variantě. Džíny se nosily vintage, široké a hodně grunge. Čím šikměji střižené a otrhanější, tím lépe, samozřejmě.




4. ŠATY S TENKÝMI RAMÍNKY

Jednoduché šaty obepínající postavu se nosí neustále. A to na léto, ale i na zimu. Jsou totiž dokonalým vrstvícím kouskem.




5. ATHLEISURE STYLE

Díky mladým hvězdám jako je Kendall Jenner a Gigi Hadid se do popředí dostaly cool street značky a spolu s nimi teplákové soupravy, mikiny a legíny. Podobně jako teplákové soupravy, se díky trendu athleisure se do popředí street stylu dostala i velká loga. Trend, který odstartoval už minulý rok Calvin Klein a Tommy Hilfiger, nyní zase nabírá na obrátkách.






6. VÝRAZNÉ NÁUŠNICE

Čím větší, tím lepší. Velké a výrazné náušnice se letos nosily i k obyčejným tričkům, takže si je paradoxně oblíbily i minimalistky. Ale nedivím se. Originální šperk dokáže každý outfit skvěle oživit.




7. ODHALENÁ RAMENA

Hodně sexy a hodně ženský trend odhalených ramen bodoval zejména toto jaro a léto, i když nejraději bychom ho nosily ještě teď. Vypadá skvěle na topech i šatech a stal se asi nejlichotivějších trendem roku 2016 - sluší totiž opravdu každému.



Komentáře