Extra pohodlná móda? Oversized frčí!




Už dávno neplatí, že oblečení by vám mělo padnout jako ulité. Dnes totiž frčí především tzv. oversized módní kousky, které plandají a dodávají outfitu světový šmrnc. Oversized móda se v poslední době objevuje napříč všemi módními značkami, a proto můžete vybírat klidně i ve vašich oblíbených obchodech. Neměly byste však zapomínat i na určitá pravidla, jak oversized kousky vzájemně kombinovat se zbytkem outfitu. Pokud tedy nejste v nošení tohoto trendu už dávno zběhlé. :) Nadměrné kabáty, plandavé svetry, volné kalhoty a obří šály, to je přesně to, co právě frčí! Líbí se vám tento trend? Mně rozhodně jo, protože dokáže šikovně skrýt nějaké to kilo navíc, které během zimy naberete. Stačí se jen naučit kombinovat volné oblečení s dalšími kousky a máte vyhráno!







Oversized kabáty

Velký trend oversized kabátů a kožichů zaplavil světová přehlídková mola zhruba před dvěma lety. Tehdy pro nás byly kvalitní, dobře vypadající kousky poměrně nedostupné. Dnes na nás čihají snad v každém módním obchodě. široký výběr kabátů mají například v Zaře, Mangu, nebo v HaM.
Máte strach, že ve velikém kabátu budete vypadat jako v pytli? Stačí jen správně kombinovat! Oblečte pod něj slim kalhoty  a obujte lodičky. Vytvoříte tak nevšední kontrast, který bude vypadat dost stylově.




Oversized svetry

Obří svetry a kardigany si zamilujete. Je v nich příjemné teplo, jsou trendy a schovají kdejaký nedostatek. Nejlépe vypadají v kombinaci s ultra úzkými džíny, nebo legínami. Aby vás váš módní kousek neomrzel, čas od času ho přepásejte páskem, který dodá modelu šmrnc.


Široké kalhoty

Pokud ráda zkoušíte nové módní trendy, rozhodně dejte šanci pohodlným oversized kalhotám. Sluší ženám s ultra štíhlou postavou i se širšími stehny, protože vše zamaskují. Oblékejte k nim zásadně úzké topy s výstřihy a nezapomínejte ani šperky.


Pokud je pro vás oversized oblečení příliš výstřední, pořiďte si alespoň maxi šálu, do které se můžete během chladných dnů zamotat.


*









www.pinterest.com

Komentáře