Plisované sukně: Zahoďte džíny a buďte na jaře elegantní!

Strašně se mi libí. Neměla jsem ještě odvahu si ji vyzkoušet. Bojím se, že mi nebude slušet. Tak se raději jenom dívám. Všude. Na Pinterestu, Instagramu.....
Vy už ji máte? Pokud ano, máte vyhráno. A vy ostatní na nic rozhodně nečekejte jako já a omrkněte pár krámů. Jděte do ní!  

Už to zkrátka není jenom móda úřednic a učitelek. S plisovanou sukní probudíte nový život ve vašem šatníku. Proto by tam jemně skládaná sukně neměla chybět. Ať už patříte mezi romantické duše nebo milovnice drsnějšího stylu s rockovými prvky, přesvědčte se, že tahle sukně je fakt super univerzálním kouskem a sestavit s ní outfit musí být hračka a hlavně zábava. Dovedu si si k ní přestavit jak tenisky, mokasíny i kotníčkové boty. Džísku, sako, bomber. Rolák, halenku, tílko. Silonky, legíny...... :) Plisování zkrátka zažívá boom. Můžete v ní vypadat étericky nebo úplně normálně.


Nejvíc frčí ty v midi délce. Midi délky jsou všeobecně velkým módním hitem. Ale potkat můžete i maxi délky.

Tyto sukně však vyžadují určitá pravidla, která se rozhodně vyplatí dodržovat, abyste dosáhly perfektního vzhledu.

1. Nebuďte jako stará mladá

Podpatek nebo klínek. Nízké boty nechte doma v botníku. Plisovaná sukně se skvěle hodí jak do práce, tak na volná čas. Kombinujte s tričky s potisky a proužky.

2. Vyhněte se nabíraným halenkám

V kombinaci s nabíranou sukní vám to přidá akorát kila navíc. Zvolte proto jednoduchý vršek.

3. Doplňky

Mraky náramků, masivní náhrdelník a velké náušnice


Co dál potřebujete, abyste byly IN (proto jsem si ji raději ještě nezkoušela :) )


  • Štíhlý pas
  • Souměrné boky
  • Dlouhé nohy


Plisovaná sukně má určitě něco do sebe. Zajímavou strukturou vždycky připoutá pozornost a vždycky s ní zabodujete, ať jste kde jste.A pokud nemůžete najít stále tu pravou, není těžké si ji sama vytvořit podle svých představ. Návod krok za krokem můžete najít na youtube, kde se to videi jenom hemží.


***














pinterest.com
zena-in.cz
prozeny.cz

Komentáře