KŘIVÁK V NYNĚJŠÍM POJETÍ: SLUŠÍ MU NÁŠIVKY A METALICKÉ ODLESKY!

Jeho střih je nezaměnitelný a nesmrtelný. I když je křivák téměř devadesát let starý, stále je trendy a must have. Rozhodně už není jen bundou pro drsné motorkáře. Od roku 1928, kdy byl navržen první model s názvem Perfecto, se mnohé změnilo. V nových kolekcích sice stále najdete varianty, podobné originálu, ale stejně tak tam jsou i kousky, které mají s původním křivákem společný jen střih. Jak se vám líbí spojení této ikonické bundy s barvami, nášivkami nebo metalickými odlesky?

Výrazné barvy

Kdy jindy než na jaře? Pokud chcete svému šatníku dodat trochu šťávy, pořiďte si křivák v nepřehlédnutelném odstínu. Jestli si připlatíte za kůži nebo se přikloníte ke kožence, je samozřejmě na vás, stejně jako volba konkrétní barvy. A nebojte, výraznou bundu nemusíte párovat jen neutrálními odstíny.


Nepřehlédnutelné motivy

Co říkáte na křivák, který zdobí exotické rostliny? Tropických motivů jsou plné obchody, takže pokud se vám tento trend líbí, budete mít z čeho vybírat. Bundě s potiskem sluší jednodušší kousky, na druhé straně se ale nemusíte zaseknout jen na džínách. Bunda do pasu si například výborně rozumí s delšími sukněmi.



Nášivky & nýty

Po minimalistických letech tu máme sezonu, kdy se zdobnými prvky nešetří. Na křiváku se proto často střídají i hravé nášivky spolu s tvrdými nýty. Pro někoho to může být moc, ale pokud máte na tuto bundu odvahu, máte od nás zelenou. Pozor, kombinovat ji doporučujeme s opravdu jednoduchými kousky!

Metalické odlesky

Ano, pořád se nosí. Kovové odstíny nevycházejí už několik sezon z módy, pokud proto uvažujete nad koupí podobné bundy, neváhejte. A jedno připomenutí na závěr – křivák se perfektně hodí k dlouhým šatům včetně těch večerních. Takže sako nechte příště ve skříni.


***







Komentáře