Barva léta? Žlutá!


Přivítejte léto stylově a vsaďte na 
krásné modely ve žluté. Tahle barva 
totiž dokonale rozzáří vaše outfity a 
dodá vám pořádnou dávku energie. 
Nemusíte ale zářit jako kanárek od 
hlavy až k patě. Žluté tóny slaďte 
například s džínovinou.






Jestli patříte mezi ty, které se v obchodě žluté barvě obloukem vyhýbají, je na čase to změnit. Minimálně v letních měsících je totiž žlutá doslova magnetem přitažlivosti, navíc si skvěle rozumí s opálenou pokožkou. Nebojte se občas trochu ve vašem šatníku udělat malou revoluci. Vybrat si můžete z různých odstínů od jemného tónu, přes tóny připomínající rozkvetlé pole hořčice až po výraznou kanárkově žlutou. Stačí zjistit, který tón vám bude pasovat.

Šaty, sukně a kalhoty

Léto přímo volá po vzdušných šatech a sukních, a proto vám jedny určitě stačit nebudou. Dejte letos šanci žlutým, budete určitě mile překvapené, kolik pozitivní energie a dobré nálady vám dodají, když si je ráno vezmete na sebe. Sukně a kalhoty si budou rozumět se světlými vršky.



Topy, halenky i mikiny

Žluté halenky i basic topy se vám budou dobře kombinovat s kalhotami, džínami i kraťasy. Pokud chcete vybrat opravdu trendy kousky, zaměřte se na volánky, které jsou letos in.



Boty i kabelky

Začít můžete třeba jen s doplňky. Pozvolna tak dolaďte černé kalhoty s bílou halenkou malou kabelkou, která bude úžasnou ozdobou, nebo si vyberte nové sandálky či pohodlné espadrilky. Ty unosíte nejvíce k džínovým kraťasům, ale obujte je klidně i k sukním a šatům.



***















pinterest.com



Komentáře